maandag 19 november 2012

Eva Jinek presenteert met slang om haar nek programma Eva op Zondag


Eva Jinek presenteert met slang om haar nek programma Eva op Zondag

Eva Jinek heeft weinig moeite met slangen. De presentatrice had zondag bioloog Freek Vonk te gast in haar talkshow Eva Jinek op Zondag. Toen hij een van zijn huisdieren bij haar op schoot parkeerde, leek ze weinig onder de indruk.

“Het is eigenlijk best aangenaam”, zei ze en interviewde met de snake op schoot door alsof er niks aan de hand was. Jinek houdt overigens niet van alle kruiperige dieren waar Vonk zo gek op is. Ze geeft toe doodsbang voor spinnen te zijn.

Mediatycoon Derk Sauer, bioloog Freek Vonk en CDA-leider Sybrand van Haersma Buma. Eva Jinek verwelkomt hen zondagochtend alle drie in haar tv-programma Eva Jinek op Zondag.

In de talkshow kijkt de CDA-leider terug op de afgelopen politieke week en kijkt hij vooruit op de maatregelen van het kabinet. Bij Jinek licht hij zijn kritiek toe.

Sauer is voorzitter van het IDFA (International Documentary Filmfestival Amsterdam ) en hij vertelt in het programma over zijn favoriete documentaires. Ook gaat hij in op zijn nieuwe onderneming in Rusland.

TV-bioloog Freek Vonk praat met Jinek over zijn wereldwijde zoektocht naar nieuwe medicijnen gemaakt uit slangengif. Eva Jinek presenteert met slang op schoot en om haar nek.

Eva Jinek maakte heel manmoedig een grapje over haar recente liefdesbreuk met Bram Moszkowicz.

Ze had o.a. Viggo Waas, 1 van de makers van ‘Mannen van zekere leeftijd’  te gast……..

In haar programma ‘Eva Jinek op Zondag’ hintte Viggo Waas dat Eva door haar afgelopen relatie met de oudere Bram Moszkowicz wel zou weten hoe zulke heren van boven de 50 jaar zich voelen. Eva heeft Abraham immers letterlijk gezien. Maar de blonde it-woman reageerde gevat op haar eigen manier door te antwoorden: “Blijkbaar had ik er niet veel verstand van!”

Daarna wilde Viggo er nog even op terugkomen, maar dat liet de Wakker Nederland-presentatrice niet zomaar gebeuren.  ”Stel je voor dat het een keer misgaat in je relatie. Dat gebeurt wel eens, dat relaties niet goed gaan.” Met gepaste strenge blik reageerde ze: “Viggo… Pas op!” Om verder te gaan met gast Joop van den Ende.

Eva Jinek presenteert met slang om haar nek programma op TV

WNL presentatrice Eva Jinek laat zich in haar programma ook niet door een gigantische slang van de wijs brengen.

Stoere Eva Jinek presenteert met slang om haar nek

De Eerste Kamerleden van het CDA zullen er alles aan doen om de kabinetsplannen om de inkomensverschillen te verkleinen tegen te houden. CDA-leider Sybrand Buma zei dat in het tv-programma Eva Jinek op Zondag.

Volgens Buma levert nivelleren geen banen op en worden schulden er niet mee weggewerkt. De CDA-leider benadrukt dat hij niet om politieke redenen tegen de plannen is, maar omdat hij ze echt niet goed vindt voor Nederland.

Gisteren zei fractievoorzitter Elco Brinkman van de CDA-Senaatsfractie nog dat hij niet op voorhand voor of tegen bepaalde kabinetsplannen is. Ook hij wees erop dat nivellering geen banen oplevert voor mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten