vrijdag 30 november 2012

Bram Moszkowicz ziet zich wel 'achter kinderwagen' met Eva Jinek

Bram Moszkowicz ziet zich wel 'achter kinderwagen' met Eva Jinek.
Bram Moszkowicz (51) sluit niet uit dat hij in de toekomst een kind zal krijgen met zijn vriendin Eva Jinek (32).
De Nederlandse topadvocaat heeft al drie kinderen uit eerdere relaties, maar kan zich voorstellen dat hij ooit nog een keer vader wordt: “Of ik aan de derde leg begin? We hebben er nog niet over gesproken. Eva Jinek is 32, ik kan me voorstellen dat ze kinderen wil, en ik zie mezelf best achter een kinderwagen lopen, maar als het kind 10 jaar is, ben ik 61”, vertelt Bram aan Libelle.
Bram en Eva Jinek hebben inmiddels meer dan een jaar een relatie met elkaar en wonen samen.
Bram Moszkowicz ziet zichzelf nog wel eens opnieuw vader worden. Dat zegt hij dus in een interview met Libelle. Maar de advocaat heeft het er nog niet nadrukkelijk over gehad met zijn vriendin Eva Jinek.
'Ik zou in elk geval meer tijd steken in het vaderschap dan ik in het verleden heb gedaan', laat de crime-deskundige van RTL Boulevard daarop volgen.
Bram Moszkowicz heeft al drie kinderen uit eerdere relaties. Hij is sinds vorig jaar een setje met de populaire NOS-nieuwslezeres Eva Jinek.
Met al drie kinderen en de mooie leeftijd van 51 jaar, sluit Bram Moszkowicz kinderen absoluut niet uit. Zou er dan toch een liefdesbaby komen voor de advocaat en zijn 32-jarige Eva Jinek?
Bram Moszkowicz wordt nog regelmatig de les gelezen door zijn moeder. Zij wil dat de advocaat er altijd piekfijn uitziet en maakt zich daardoor nog geregeld druk om haar 51-jarige zoon.
"Als ik tijdens een tv-optreden geen das draag en geen wit maar blauw hemd hangt ze aan de telefoon. Dat vindt ze te frivool", vertelt Bram in tijdschrift Libelle.
"Of ze belt om te zeggen dat mijn haar te lang is en dat ik vroeg naar bed moet omdat een vriendin van haar vond dat ik er moe uitzag."
In het interview bekent Bram overigens dat hij zichzelf ook best weer in een betuttelende rol ziet. Ondanks dat hij al drie kinderen op leeftijd heeft, ziet hij een nieuwe spruit met zijn nieuwe liefde Eva Jinek wel zitten.
De rokkenjager van weleer zegt nu zijn volledige aandacht bij Eva Jinek te hebben. Al noemt hij zich liever een 'womanizer'. "Dat klinkt vriendelijker. Ik heb geen klagen over vrouwelijke aandacht, maar sinds ik een vriendin heb doe ik dat niet meer."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten