dinsdag 20 november 2012

Bram Moszkowicz ziet Eva Jinek als de liefde van zijn leven


Bram Moszkowicz ziet Eva Jinek als de liefde van zijn leven

In het leven en ook in de liefde gaat Bram Moszkowicz altijd op het uiterlijk van mensen af. Dat deed hij dus ook bij Eva Jinek, die hij ontmoette toen die laatste hem voor magazine LINDA kwam interviewen.

Naast haar uiterlijk zegt hij ook de intelligentie en humor van Eva Jinek te waarderen en haar als de liefde van zijn leven te zien…..

Tot deze uitspraken kwam de 51-jarige strafpleiter zondagavond in het RTL-programma ‘Kwestie van Kiezen’, waar zijn geliefde enige maanden terug eveneens te gast was.

Aan dat interview door Rick Nieman zei Moszkowicz zich wel gestoord te hebben. Hij vond de vragen die aan Eva Jinek voorgelegd werden te seksistisch en vond dat ze teveel vragen kreeg voorgelegd die eigenlijk voor hem bedoeld waren.

Op het eind van de uitzending vraagt Rick Nieman ook nog naar Moszkowicz’ mening over de straf van Joran van der Sloot, die afgelopen vrijdag te horen kreeg dat hij 28 jaar moet zitten voor de moord op de Peruaanse Stephany Flores. “Hij verdient in ieder geval ook een psychiater”. Datzelfde geldt wat hem betreft voor de Noorse massamoordenaar Anders Breivik.

Minder uitgesproken was Moszkowicz over de vraag of hij ooit als minister van Justitie in aanmerking wil komen: “Zeg nooit nooit in de advocatuur.” En over het salaris van geliefde Eva Jinek verklapt hij alleen dat ze ‘veel verdient’. Of het meer is dan hijzelf? “Dat weet ik niet, maar goed hoor!”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten