dinsdag 11 maart 2014

NOS Journaal presentatrice Eva Jinek genomineerd voor TelevizierRing presentatietalent : De Televizier Talent Award


Het zal bezoekers van deze site niet verbazen, maar NOS Journaal presentatrice Eva Jinek is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ringverkiezing: De Televizier Talent Award.

Maar liefst 450.000 stemmen kreeg de redactie van Televizier binnen tijdens de Gouden Televizier-Ringverkiezing. En dat blijkt een record. De stemmen zijn inmiddels geteld en entertainmentprogramma Shownieuws heeft in haar zaterdag-editie bekendgemaakt welke presentatoren en programma's een nominatie in de wacht hebben gesleept.

Gouden Televizier-Ring: Boer zoekt vrouw extra (KRO), Gooische Vrouwen (RTL 4) en Wie is de mol? (AVRO). Zilveren Televizier-Ster Vrouw: Yvon Jaspers, Linda de Mol en Anita Witzier. Zilveren Televizier-Ster Man: Johnny de Mol, Ruben Nicolai en Matthijs van Nieuwkerk. Gouden Stuiver: Het klokhuis, Jeugdjournaal en Sesamstraat. Televizier Talent Award: Eva Jinek, Lieke van Lexmond en Valerio Zeno. Tijdens de uitreiking op vrijdagavond 23 oktober is er nogmaals de mogelijkheid om te stemmen (per sms of telefoon) op de Gouden Televizier-Ring.

De Gouden Televizier-Ring 2009 wordt een strijd tussen de programma's: Boer zoekt vrouw extra, Gooische vrouwen en Wie is de mol?

Op 23 oktober wordt de belangrijkste Nederlandse televisieprijs voor de 44e keer uitgereikt.

Naast de strijd voor het beste programma zijn ook de nominaties voor de Zilveren Televisie-Ster voor beste presentator en presentatrice, de Gouden Stuiver voor het beste kinderprogramma en De Televisier Talent award bekend. De nominaties werden officieel bekendgemaakt in SBS Shownieuws.

De strijd om de Zilveren Televizier Ster gaat bij de vrouwen tussen Anita Witzier (KRO) Linda de Mol (RTL4) en Yvonne Jaspers (KRO). Bij de mannen zijn Matthijs van Nieuwkerk (VARA) Ruben Nicolai (AVRO) en Johnny de Mol (Veronica) genomineerd.

Om de Gouden Stuiver strijden Het Klokhuis, Sesamstraat en het Jeugdjournaal.

Eva Jinek (NOS), Valerio Zeno (BNN) en Lieke van Lexmond (RTL4) zijn de drie genomineerden om de titel Televisier Talent van het jaar. Allemaal stemmen dus op Eva!!

1 opmerking:

  1. Goed zo, ga op jouw manier van verslaggeving verder en blijf het journal beleven.

    BeantwoordenVerwijderen